Zaterdag mocht ik bij de zwem- en polovereniging IJsselmeer de nieuwe verenigingsruimte openen. Een echt voorbeeld van een uitstekende samenwerking tussen de vereniging, Optisport en de gemeente Huizen. En het resultaat mag er zijn. Een ruimte waar vergaderingen en cursussen gehouden kunnen worden en waar juryleden hun werk kunnen doen. Ook is voorzien in ruimte voor opslag van materialen (tot nu toe verspreid bij de leden thuis). Voor een drankje en een hapje is de verenigingsruimte niet bedoeld. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van de naastgelegen horecavoorziening van de Meent.

Het was voor mij ook een eerste kennismaking met deze club. De bestuursleden kende ik uiteraard al via het sportplatform, maar ik was nog nooit bij de club zelf op bezoek geweest. Ik was onder de indruk! Een leuke, bruisende club, met enorm veel vrijwillige inzet. Nu heeft deze club dus voor het eerst in de lange bestaansgeschiedenis een eigen plekje! Zeer verdiend!

Recommended Posts