In het kader van het 25 jarig bestaan van het Gilde Gooi Noord werd afgelopen donderdag een feestelijke bijeenkomst gehouden bij Fort Werk 4 in Bussum. De vrijwilligers van Gilde Gooi Noord werden getracteerd op een middag oud-Hollandse spelen en de externe contacten (waaronder ikzelf dus) op een receptie in de sfeervolle tuin bij het Fort.

Ik heb grote bewondering voor de vele 50+ ers van het Gilde Gooi Noord, die hun kennis en ervaring belangeloos beschikbaar stellen aan onze samenleving. Zij zijn bijvoorbeeld gids tijdens fietstochten, of helpen ouderen bij het aanleren van computervaardigheden. Maar ze doen nog veel meer, ook aan individuele hulp en advies. (zie daarvoor hun website: www.gildegooinoord.nl). Dat alles gebeurt vaak in stilte. Ik vind daarom dat ik ze bij dit jubileum best even in de schijnwerpers mag zetten. Hulde!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.