Het zal de oplettende lezer van mijn weblog zijn opgevallen dat ik de teksten in mijn weblog onder nieuwe categorieen heb ondergebracht. Ik heb daarbij aansluiting gezocht bij hoofdlijnen vanuit mijn portefeuille, maar ik kwam al er indelend al snel achter dat ik ook best vaak over zaken die buiten mijn portefeuille om gaan in mijn weblog heb geschreven. Het gaat dan om gebeurtenissen in mijn persoonlijk leven, onderwerpen die meer met het CDA verband houden en soms ook zaken die met de interne organisatie van de gemeente te maken hebben of zaken die tot de portefeuilles van mij collega’s behoren. Kortom, het viel niet mee om terugkijkend op ruim 1 1/2 jaar wekelijks schrijfwerk een indeling te maken, waarop ook onderwerpen voor u als lezer gemakkelijker zijn terug te vinden. Soms is het kopje ook een beetje pragmatisch gekozen. Maar al met al denk ik dat het toch een heel eind gelukt is.

Terugkijkend naar al dat “log-werk” is het voor mijzelf best een aardig dagboek geworden, met tal van zaken die mij de afgelopen periode hebben bezig gehouden. Soms geef ik daaraan ook de categorie “politiek” mee, als het om zaken gaan die een politieke lading hebben. Als wethouder moet ik natuurlijk een beetje oppassen met al te veel politieke ontboezemingen. Toch kan ik het soms niet laten om tussen de regels door ook persoonlijke opvattingen te onthullen. Die staan niet altijd onder het kopje “politiek”, maar een goed verstaander heeft maar een half woord nodig …

Ik vind het leuk om reacties van u te krijgen. Schroom dus niet om ook via mijn weblog met mij in gesprek te gaan. Daar doe ik het voor!

 

Recommended Posts