Vandaag werd er aan de kop van de haven van Huizen weer een Rotary Roeiregatta gehouden. Rotary werkt internationaal aan schoon drinkwater voor iedereen en onze locale Rotary clubs hebben in dat kader een dorpje in Suriname uitgezocht, waarvoor men een schoon-drinkwater installatie wil helpen aanschaffen. Het CDA deed als enige locale politieke partij al weer voor het zesde jaar mee aan dit evenement en als CDA wethouder mocht ik natuurlijk meeroeien. We schopten het tot in de halve finale! Niet slecht vonden we, voor een partij die het normaal gesproken vooral van woorden moet hebben. Afgezien van de team building is het ook passend bij het CDA gedachtengoed om aan een dergelijk locaal evenement mee te doen. Het is inspirerend om te ervaren hoe zowel vanuit het bedrijfsleven als vanuit de vrijwillige inzet van Rotary leden met veel elan wordt gewerkt aan het realiseren van een betere wereld.

Recommended Posts