groepsfoto fietsvierdaagseIk ben eerlijk gezegd niet zo’n fietser, maar tijdens een familiebijeenkomst ontstond het idee om mee te gaan doen aan de fietsvierdaagse die in de afgelopen week in Huizen is georganiseerd. Een blik op mijn agenda leverde op, dat ik daarvoor een van de vier dagen de tijd zou hebben. De andere avonden waren al bezet. Het werd dus maandagavond en vol enthousiasme gingen we om 19.30 uur van start.

Het werd een bont gezelschap, van broer, zus, zwager en schoonzus, onze au-pair uit Georgie die nog nooit langer dan 5 minuten op een fiets had gezeten, een blinde vriendin van mijn broer, die op de tandem meeging, een teckel in een fietsmandje, mijn moeder van 74, mijn echtgenoot en de vier kinderen van 9 tot 14 jaar.

De fietstocht van zo’n 25 km. was verrassend mooi, langs plekken waar ik nog nooit ben geweest. Onderweg kwamen we zelfs herten tegen. De organisatie was heel goed en de bewegwijzering uitstekend. We konden de bordjes gewoon niet missen! Onderweg stonden er ook nog vrijwilligers met limonade en iets lekkers.

Volgend jaar ga ik absoluut proberen om meer ruimte in mijn agenda in te plannen voor dit leuke evenement. Het is gezond, je komt langs mooie plekken in het Gooi en het is ook nog eens een sociaal gebeuren! Er mag wat mij betreft ook best wat meer reclame voor gemaakt worden. Daar begin ik nu maar vast mee!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.