Gisteren mocht ik een kijkje nemen achter de schermen van de organisatie van de Sint Nicolaas intocht. Meer dan 80 mensen zijn hierbij betrokken, van sint Nicolaascomite en Stichting Actief Huizen tot muziekvereniging Prinses Irene, de Huizer reddingsbrigade en winkelcentrum Oostermeent. Er moet van alles geregeld worden, waar we als buitenstaander geen benul van hebben. Alleen al het voldoen aan alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen is enorm arbeidsintensief, maar er zijn ook de “gewone” zaken, zoals het plaatsen van hekken, het organiseren van de muziekinstallatie, het regelen van voldoende strooigoed etc.

De organisatie liep gesmeerd. Het hielp natuurlijk heel erg mee dat het prachtig zonnig weer was en de kinderen hadden weer allemaal blije gezichtjes. Het is, zoals Frits Groenewoud opmerkte, met recht het grootste kinderfeest dat we jaarlijks in Huizen hebben en dat we alleen om die reden al moeten koesteren.

Complimenten aan iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd! 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.