De Oostenrijkers zijn gearriveerd! Dat was de mededeling die ik vandaag kreeg, samen met een paar actuele foto’s van de renovatie van Sijsjesberg.

De Oostenrijkers! Ik dacht aan de Weense walsen, de Glühwein, de Wiener Schnitzel en de Sachertorte. Of aan vrouwen in Dirndljurk en mannen in Lederhosen. Maar toen ik de foto opende werd ik gelijk weer afgeremd in mijn fantasie. Hier in Huizen zien de Oostenrijkers er namelijk zo uit: 

Okay, even slikken, maar dan toch ook weer genieten van de voortgang van de renovatie van ons prachtige zwembad Sijsjesberg en het enthousiasme hierover bij alle betrokkenen. De actuele foto’s die ik kreeg zal ik u niet onthouden.

Recommended Posts

1 Comment

  1. Goed werk! Maarre….wat zijn Oostenrijkers nou precies? :-S


Comments are closed for this article!