Vanavond heb ik weer genoten van de vele kinderen (en volwassenen!) die langs het gemeentehuis kwamen lopen op deze laatste avond van de avondvierdaagse. Geweldig dat dit ieder jaar weer georganiseerd wordt en dat zoveel leerkrachten, ouders en andere vrijwilligers hieraan meedoen. Het is altijd weer vier dagen haasten om alles voor elkaar te krijgen, maar de sportieve prestatie én de goede sfeer tijdens de avondvierdaagse maken veel goed.

Behalve de vele langstrekkende basisscholen en de muzikale omlijsting liep ook Visio dit jaar weer mee. Amaris Voor Anker zag ik dit jaar voor het eerst, met wandelende medewerkers achter de ouderen in rolstoel.

De afsluiting van de avondvierdaagse blijft ieder jaar weer een prachtig feest! Gelukkig viel het mee met de regen en de wind. De burgemeester drukte weer veel kinderen de (kleverige) handjes en trots poseerden ook veel kinderen samen met de burgemeester voor de foto.

Recommended Posts