startschot-wethouder.JPGGisteren kreeg ik leuke foto’s per mail, die me herinnerden aan het startschot voor de 58e Wolfskamerloop, georganiseerd door de Atletiekvereniging Zuidwal. Een fantastisch jaarlijks evenement, waar lopers uit heel Nederland aan meedoen.

Er gebeurt enorm veel in Huizen. Evenementen als de Wolfskamerloop trekken bezoekers uit het hele land. Dat geldt overigens ook voor andere evenementen en activiteiten, zoals bijvoorbeeld het karten bij Coronel, de tochten op de Huizer botters en het skieën bij de skiclub Wolfskamer.
Maar er kan nog veel meer gedaan worden, als de gemeente Huizen, de toeristische ondernemers in Huizen en de betrokken maatschappelijke organisaties de handen ineen slaan voor een goed op elkaar afgestemd toeristisch beleid. Daarvoor heb ik in de afgelopen week vanuit de regionaal economische samenwerking (RES) in het Gewest Gooi en Vechtstreek het startschot gegeven.
Het komend jaar zal ik me dan ook, binnen de contouren van het nog verder uit te werken “regionaal toeristisch actieplan”, intensief bezig houden met de ontwikkeling van een toeristisch beleid voor Huizen.

startschot-wethouder.JPG wethouder-op-weg-naar-startschot.JPG

Recommended Posts