De zomervakantie is begonnen en dat is ook te merken. De gesprekken op de gangen van het gemeentehuis gaan over vakantiebestemmingen en het weer. Langzaamaan lopen de kamers leeg. in de komende week zit mijn agenda nog vol met afspraken, maar daarna beginnen er flink wat gaten te vallen. Wel prettig, want er ligt nog heel wat werk dat in de afgelopen weken een lage prioriteit heeft gekregen, maar dat wel gedaan moet worden.

 Afgelopen vrijdag kwam ik zelf ook al een beetje in vakantiestemming. Ik mocht de eerste camperplaatsen in Huizen openen. Ik had daar twee campers verwacht, maar tot mijn verrassing was het hele parkeerterrein bij van Dalen volgelopen met campers. Dat bleken leden te zijn van de Nederlandse Kampeerautoclub, die via hun vereniging van deze nieuwe camperplaats hadden gehoord. Het weer zat niet bepaald mee, maar daar leken de campereigenaren weinig last van te hebben. Iedereen stond vrolijk onder een luifeltje te praten en er was groot enthousiasme voor deze nieuwe bestemming in Huizen.  

Nederland is natuurlijk een geweldige vakantiebestemming en dat geldt zeker ook voor Huizen. Ik wens dan ook in de eerste plaats alle campers en campeerders in Nederland een mooie en vooral zonnige zomer toe. Maar ook iedereen die buiten de grenzen van ons landje gaat kijken wens ik een fijne en boeiende tijd toe, zodat we er straks na het zomerreces weer allemaal ontspannen en goed uitgerust tegenaan kunnen.  

Ik neem nu ook even zomerreces op mijn weblog. Over zes weken hoop ik de schrijverij weer te hervatten.  

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.