“In onze regio zijn meerdere ijsbaantjes, maar wij hebben een Winterboulevard!” Dat waren de trotse woorden van burgemeester Hertog bij de opening van de Winterboulevard afgelopen vrijdag. Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar het is gelukt! Dankzij vele sponsoren en nog meer vrijwilligers hebben we dit fantastische en oergezellige evenement een hele maand in ons oude dorp. De opening was spectaculair. Ik vond het ook leuk dat er zoveel raadsleden bij aanwezig waren.

Spectaculaire openingsshow!

Veel raadsleden aanwezig!

Velen zetten zich vrijwillig in, zoals ook deze ijsmeesters.
Een trotse burgervader!

 Ik ga zeker de komende 4 weken nog eens op deze unieke plek in ons dorp schaatsen (de eerste oefening op de ijshockeyschaatsen viel niet mee voor iemand die noren gewend is) en ik ga natuurlijk ook een ochtendje als vrijwilliger helpen. De kracht van het vrijwilligerswerk is toch dat vele handen licht werk maken.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.